Facebook
Logo [Forssan Mykkäelokuvafestivaalit 2018]

Ohjelmisto

 
  • Kihlaus
  • Harrbådan neito
 

Kihlaus / Harrbådan neito

Säestys: Trio Mutual
su 2.9.2018 klo 12:00 Osta liput » 


Kihlaus

1922, ohjaaja: Teuvo Puro

Aleksis Kiven kansankomedia on filmattu kolmasti. Niistä ensimmäinen, Viipurissa tuotettu versio (1920) on kenties iäksi kadonnut, eikä tätä toisena valmistunuttakaan Suomi-Filmin tuotantoa ole nähty missään noin 90 vuoteen. Nyt me esitämme sen festivaalien erikoisnäytöksessä. Kraatari Aapelin ja Herrojen Eevan kihlajaispäivä ei mene aivan suunnitelmien mukaan, sillä parille tulee peruuttamatonta riitaa jo ennen juhlatapahtumaa. Elokuvan rekonstruoinnissa mukana ollut Kari Glödstaf kertoo ennen näytöksen alkua, kuinka kaikki prosessin aikana oikein tapahtuikaan.


Harrbådan neito

2018, ohjaaja: Manu Kerola

Manu Kerolan ohjaama lyhytelokuva kertoo vanhan kokkolalaisen aavetarinan kahdesta miehestä ja yhdestä naisesta, joista yksi katoaa mystisesti pimeän viinan ostomatkalla. Alun perin 8 millimetrin mustavalkoiselle filmille kuvattu Harrbådan neito on festivaaleilla viime vuonna vierailleen Kerolan tuorein elokuvaohjaus.

  • Kesto:  9 min
 

Festivaalit varaa oikeuden muutoksiin.

 
 

 

Lipunmyynti

Infopiste ja lipunmyynti sijaitsevat teltassa Keskuskadulla Elävienkuvien teatterin yhteydessä. Sähköinen lipunmyynti toimii osoitteessa: elavienkuvienteatteri.fi. Lippuja voi ostaa myös ennakkoon Elävienkuvien teatterista.

 
login Synergia Foxy